Αρχική Σελίδα Προϊόνταευέλικτη οθόνη led

P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας πλήρης οδηγημένη χρώμα ενότητα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας πλήρης οδηγημένη χρώμα ενότητα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ποιότητα οδηγήσεων σίγουρα σταθερή και αξιόπιστη για μας. Το περισσότερο όφελος είναι η υπηρεσία των καλών οδηγήσεων. Ιδιαίτερα συστημένος!!!

—— Matthew από τη Νότια Αφρική

Αγοράζουμε από τις ενότητες των οδηγήσεων P10. Καλή ποιότητα και υψηλή υπηρεσία. Θα αγοράζαμε περισσότερες πληροφορίες.

—— Ahmed από την Αίγυπτο

Αυτό είναι άριστη και υψηλή αποδοτική ομάδα….Αγοράσαμε το ΦΩΣ ΙΣΟΤΙΜΊΑΣ των οδηγήσεων δεδομένου ότι πέρυσι και όλες που λειτουργούν τόσο καλά… συμπαθώ αυτό το εργοστάσιο και σίγουρα.

—— Oscar από το Μεξικό

Πολύ ευχαριστημένος από την επιχείρησή σας LEDs. Επάνω σε σας είναι σοβαρή επιχείρηση, δεδομένου ότι συμμορφώνεται με τις διαταγές εγκαίρως, επίσης το προϊόν έχει την πολύ καλή ποιότητα.

—— Κτύπημα από την Ταϊλάνδη

Έχουμε τις ενότητες των πιό πρόσφατων οδηγήσεων P6mm. Όλοι μεγάλος και η εργασία τέλειοι. ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ των οδηγήσεων αγάπης JINGCAN.

—— Nicky από την Ταϊλάνδη

Αγαπητά, τα των σημάδια ταξί δημοφιλέστερων οδηγήσεων είναι καλά - λαμβανόμενος σήμερα. Όλος φαίνεται μεγάλος και επιθυμεί να πάρει περισσότερες διαταγές για σας στην αγορά του Μεξικού μας.

—— Gonzalez από το Μεξικό

Ο πίνακας βαθμολογίας σταδίων των οδηγήσεων με το λογότυπό μας είναι πολύ όμορφος και τον χρησιμοποιούμε για το εσωτερικό γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα ακροατήρια είναι πολύ πολύ ευχαριστημένα από αυτά τα αγαθά.

—— Moe από την Αυστραλία

Πολύ ευχαριστημένος από την επιχείρησή σας. Επάνω σε σας είναι σοβαρή επιχείρηση, δεδομένου ότι συμμορφώνεται με τις διαταγές εγκαίρως, επίσης το προϊόν έχει την πολύ καλή ποιότητα.

—— Ο κ. Gerardo Cace

Το σημάδι των οδηγήσεων έχει τα μέρη του ανταγωνισμού, αγοράζω από σας την επιχείρηση που μια καλή ποιότητα με τη δίκαιη τιμή είναι πολύ συμπαθητική. Ελπίζω ότι μπορούμε να χτίσουμε τη μακροχρόνια σχέση.

—— colandrea antonio

Να λάμψει των οδηγήσεων P16 μου τόσο όμορφο, σας ευχαριστεί. Επίσης εντυπωσιάζομαι από το καθαρό εργοστάσιό σας και οργανωμένη παραγωγή, θα έλεγα ότι είστε μεγάλη επιχείρηση!

—— Shariq

Αυτό είναι την τρίτη φορά μου κάνοντας επιχειρήσεις με τους, η ποιότητα της οδηγημένης οθόνης τους είναι πολύ σταθερή, και έχει έναν οικείο μετά από την υπηρεσία!

—— Reza

να κάνει επιχειρήσεις με τους δεν είναι ακριβώς καμία ανησυχία. είναι πολύ διακριτικοί, αυτό είναι αυτό που βρίσκω πάντα

—— Juan Αλβέρτος

Η καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα ως περιγραφή σας, αυτό είναι αξιόπιστος προμηθευτής.

—— Nazrick Lindas

Η αφιέρωση δημιουργεί την αξία. Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την καθοδήγηση του ΕΡΓΟΣΤΑΣΊΟΥ των οδηγήσεων JINGCAN. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— Ron Thomasa

Τα προϊόντα σας έχουν λάβει ένα ευρύ φάσμα του υψηλού επαίνου στην αγορά μας, και αναμένω με ενδιαφέρον μια μακροχρόνια και επιτυχή συνεργασία με JINGCAN.

—— Amel Alejandro

συμπαθώ την επιχειρησιακή σχέση με σας. Υπαίθριο P10 σας είναι πολύ υψηλοί καθορισμός και φωτεινότητα

—— Mike Revi

απολαμβάνουμε το γρήγορο χρόνο παράδοσής σας, μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν καλά με την οδηγημένη επίδειξή μας. Λειτουργεί καλά

—— armand boyac

Το ταξί σας οδήγησε την επίδειξη είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Ερευνώ εάν θα επιτρέπατε σε με για να είστε πράκτορας και να τους πωλήσετε εδώ.

—— Estela

Οι άριστοι ταξί που πήρα από την επιχείρησή σας έχουν περισσότερη φωτεινότητα από τι αγόρασα από άλλους προμηθευτές. Το περιεχόμενο αγγελιών θα μπορούσε να δει κάτω από την ηλιοφάνεια.

—— Mandi Bellard

3G ο μακρινός έλεγχος συστάδων είναι τόσο κατάλληλος να λειτουργήσει ότι μας βοηθά εκτός από πολύ εργατικό δυναμικό. Ξέρετε, σώζοντας τα μέσα εργατικών δυναμικών κερδίστε περισσότερα χρήματα.

—— Neil Boder

Η επιχείρησή σας ανατροφοδοτεί και λύση πάντα ο γρηγορότερος και καλύτερα, συμπαθώ την τοποθέτηση εργασίας σας, ήταν εύκολο να εργαστεί με

—— Ο κ. Ismael

Ήμαστε τυχεροί να πάρουμε την οδηγημένη επίδειξη με την προωθητική τιμή, αλλά από την έρευνά μας φανήκατε όπως σας ήσαστε ανταγωνιστικοί.

—— Robert

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη εξυπηρέτηση πελατών καθώς επίσης και τις κλήσεις συνέχειας που έχουμε λάβει από τη νέα οδηγημένη επίδειξή μας.

—— Ο κ. James

Αισθανόμαστε ότι έχουμε το μεγάλο προϊόν για τα δολάρια που ξοδεύονται. Μας δίνει τη μεγάλη ευελιξία σε αυτό που είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μέσω του

—— Ο κ. Juan Garcia

Η εμπειρία μας όπως ειπωμένος σας πριν από ήταν μεγάλος. Θα σας σύστηνα τύποι σε καθένας που εξετάζει που αγοράζει μια οδηγημένη επίδειξη.

—— Ο κ. Dave

Συστήσατε τη σωστή οθόνη μεγέθους για την αίτησή μας. Ικανοποιώ ιδιαίτερα με το ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ των οδηγήσεων JINGCAN.

—— Ο κ. Ανδρέας

Ήμαστε ευτυχείς με την εμπειρία του προσωπικού στην επιλογή των επιδείξεων των οδηγήσεων.

—— Ο κ. Alonso Ramos

Έχουμε συνεργαστεί με σας για πάνω από 3 έτη. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς με την ανταπόκριση ΕΡΓΟΣΤΑΣΊΩΝ των οδηγήσεων JINGCAN, βοήθεια των προϊόντων.

—— Ο κ. Petar

«Έχουμε χρησιμοποιήσει KenSunLED για 4 έτη & αγαπάμε τα προϊόντα και τη υποστήριξη πελατών τους. Το χρησιμοποιούμε για τους πίνακες διαφημίσεων ρυμουλκών των οδηγήσεών μας που χτίζονται στην Αυστραλία.»

—— Δαβίδ Gosden από την Αυστραλία

«KenSunLED είναι της ηλεκτρονικής των άριστων οδηγήσεων ποιοτικοί παραγωγοί» διακριτικά σχέδια Αυστραλία το http://ddesigns.space

—— Δαβίδ Gosden από την Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now

P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm

Κίνα P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm προμηθευτής
P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm προμηθευτής P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm προμηθευτής P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm προμηθευτής P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Shenzhen Guangdong Κίνα
Μάρκα: JC
Πιστοποίηση: CE/ ROHS/ISO,FCC,UL
Αριθμό μοντέλου: Jc-ks-PH2.5MM

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τετραγωνικού μέτρου
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση/περίπτωση/χαρτοκιβώτιο πτήσης
Χρόνος παράδοσης: 8-10 οι ημέρες εργάσιμων ημερών μετά από την προκαταβολή έφθασαν.
Όροι πληρωμής: MoneyGram, Western Union, T/T, D/P, D/A, L/C, μετρητά
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 τετραγωνικό μέτρο το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα τσιπ: πλήρες χρώμα Ολοκληρωμένο κύκλωμα κίνησης: MBI5020
Τροφοδοσία: Γ-Energy/Meanwell Προδιαγραφή οδηγήσεων: Ρ: 625nm-630nm/Γ: 520nm-525nm/Β: 465nm-470nm
LED Chip: Epistar λογισμικό: LINSN/NOVA

 

 

P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm

 

 

P2.5mm επιτροπή επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων, ενότητα των μαλακών οδηγήσεων 2.5mm με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm, οδηγήσεων Nationstar, MBI5124 Dri

 

 

 

P2.5mm συντήρηση επιτροπής επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων

 

Παρέχουμε τα ανταλλακτικά 1% ελεύθερα, συμπεριλαμβανομένης της ενότητας των οδηγήσεων, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ανεμιστήρας, που λαμβάνει την κάρτα, τους λαμπτήρες των οδηγήσεων και άλλα σχετικά μέρη. Μπορείτε να αντικαταστήσετε σπασμένος με τα ανταλλακτικά όταν συμβαίνει το πρόβλημα, το οποίο θα διαρκέσει περίπου 5 λεπτά, και να στείλετε έπειτα σπασμένα πίσω στο εργοστάσιό μας για ελεύθερα προτού να μην έχοντας αρκετά ανταλλακτικά για την επόμενη συντήρηση. Οι πρόσθετες δαπάνες θα απαιτηθούν εάν θέλετε περισσότερα ανταλλακτικά. Προσφέρουμε τη συντήρηση και τη δαπάνη διάρκειας ζωής μόνο για τις πρώτες ύλες μετά από την εγγυητική περίοδο.
 

 

P2.5mm χαρακτηριστικά γνωρίσματα επιτροπής επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων

 

P2.5mm έξοχα εύκαμπτα μαλακά οδηγημένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα επιτροπής επίδειξης:
η μαλακή οδηγημένη ενότητα είναι έξοχη λεπτά, πολύ ελαφρύς και ο πιό εύκαμπτος να σχεδιάσει τις μορφές, αποτελέσματα, σε οποιουσδήποτε τύπους, σχηματίζει τόξο σε οποιεσδήποτε γωνίες. Με την επανάληψη που κάμπτει, δεν θα σπάσει το σχέδιο LEDs επίσης των καλύψεων μασκών.

1.Module με την μικρός-μονάδα και το εύκαμπτο σχέδιο, κάνει τη δυνατότητα των πιό περίπλοκων μορφών για την τηλεοπτική επίδειξη.

2.Assembling οθόνη με τις μαλακές οδηγημένες ενότητες άμεσα, κερδίζοντας χρόνο και προσπάθεια, εύκολη λειτουργία.

3.Magnet η σύνδεση, εύκολη να συγκεντρώσει & να αποσυνθέσει, αυτό είναι μετωπική συντήρηση υπηρεσιών.

4.No το πλαίσιο μετάλλων γραφείων, δραστικά που αφαιρεί την οθόνη weight.we μπορεί να σχεδιάσει οποιαδήποτε μορφή της δομής καθώς χρειάζεστε.

5.Strict ο ποιοτικός έλεγχος και η μακροπρόθεσμη εμπειρία εφαρμογής έλεγξαν το stablity και την άριστη απόδοση με τη χρησιμοποίηση των οδηγήσεων Epistar, και MBI5124 που το ολοκληρωμένο κύκλωμα για υψηλό αναζωογονεί το ποσοστό και την απόδοση.

6.Widely εφαρμοσμένος στο διαμορφωμένες σκηνικό υπόβαθρο/τη λεωφόρο κ.λπ. έκθεσης/αγορών.

 

 

P2.5mm περιγραφή επιτροπής επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων

 

Οι εσωτερικές οδηγήσεις συνήθειας P2.5 SMD επιδεικνύουν την υψηλή ανθεκτική στη θερμότητα και αδιάβροχη κόλλα χρήσης στην επιφάνεια, 2 έτη εξουσιοδότησης στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καλώδια καλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν τη σταθερή απόδοση.

Καλό σύστημα ψύξης με τον αυτόματο ανεμιστήρα ελέγχου θερμοκρασίας, ο οποίος λειτουργεί μόνο όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή

Υψηλή φωτεινότητα LEDs με την υψηλή φωτεινή αποδοτικότητα και τη χαμηλή αποσύνθεση φωτεινότητας.

Εύκολη και γρήγορη συντήρηση.

Υψηλός αναζωογονήστε το ποσοστό, άνευ ραφής συναρμογή, καλή ομοιομορφία, βίντεο HD με τη ζωηρή εικόνα.

Τα σύμμορφα επιστρώματα έχουν την άριστη διαβρωτική ιδιοκτησία προς τον πίνακα ηλεκτρονικής και κυκλωμάτων

Το ολοκαίνουργιο σχέδιο μασκών κάνει το φως από την μη-αντανάκλαση LEDs σχεδόν.

Τουλάχιστον δοκιμή γήρανσης 72hours πριν από το εργοστάσιο.

 

 

P2.5 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα επίδειξης των εσωτερικών ενοικίου οδηγήσεων σκηνικής χρήσης

1. Ισχυρή δυνατότητα ανεφοδιασμού: 6000㎡ ανά την παραγωγή επίδειξης των οδηγήσεων μήνα και τυποποιημένα προϊόντα στο απόθεμα για τη γρήγορη παράδοση


2. Σταθερή ποιότητα: Επαγγελματικά παρεχόμενη οθόνη των οδηγήσεων σε πάνω από 100 χώρες και εγκατεστημένα προγράμματα χιλιάδων σε 11 έτη


3. Καινοτομία: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και κερδίστε περισσότερους χρόνο και κόστος στην εγκατάσταση, συντήρηση, και σιγουρευτείτε την περισσότερες σταθερή ποιότητα και εύκολη λειτουργία.


4. Λογική τιμή: Κέρδος πίσω στον πελάτη για μακροπρόθεσμη win-win συνεργασία


5. Εμπιστευμένη υπηρεσία: Τοπικοί διανομείς συνεργασίας στη Ρωσία, την Ινδονησία, την Ινδία και την Ισπανία Οι 24/7 εμπειρογνώμονες των οδηγήσεων υποστηρίζουν on-line Επιτόπια υποστήριξη μηχανικών οδηγήσεων

 

 

 

P2.5mm επιτροπή επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων FAQ

 

 

Α. Τι είναι οδηγήσεις;

Οι οδηγήσεις είναι η σύντμηση LEDs (ΕΚΠΈΜΠΟΥΣΑ ΦΩΣ ΔΊΟΔΟΣ), είναι εκπέμπει τα ορατά μήκη κύματος που οδηγούνται στην οδηγημένη βιομηχανία τηλεοπτικής επίδειξης

 

Β. τι είναι ένα εικονοκύτταρο και μια πίσσα εικονοκυττάρου;

Το εικονοκύτταρο είναι η μικρότερη μονάδα εκπέμποντος φως, αποτελείται από τα κόκκινα, πράσινα και μπλε χρώματα. Όπως τα συνηθισμένα όργανα ελέγχου υπολογιστών.

Η πίσσα εικονοκυττάρου αναφέρεται στο κέντρο της απόστασης μεταξύ δύο παρακείμενων εικονοκυττάρων.

 

Γ. ποιο είναι η ΕΜΒΥΘΙΣΗ, το SMT και το SMD;

Η ΕΜΒΥΘΙΣΗ είναι ΔΙΠΛΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, συνέλευση διπλός--γραμμών

SMT είναι ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ τεχνολογία ΠΡΟΣΏΠΟΥ, είναι αυτήν την περίοδο μια από τη δημοφιλέστερη τεχνολογία στην ηλεκτρονική βιομηχανία συνελεύσεων

SMD ΕΊΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΉ. p8 η υπαίθρια οδηγημένη τιμή επίδειξης adpot ΒΥΘΙΖΕΙ την τεχνολογία, τα οποία κάνουν p8 την υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη να έχει την υψηλότερη φωτεινότητα με την τέλεια παρουσιάζοντας επίδραση.

 

Δ. ποια είναι η ενότητα επίδειξης των οδηγήσεων;

Η μονάδα βάσεων που καθορίζεται από τη δομή κυκλωμάτων και εγκαταστάσεων, έχει τη λειτουργία επίδειξης, μπορεί απλή συγκέντρωση.

 

Ε. Τι είναι 3 σε 1; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του;

είναι το RGB χρώμα της ελαφριάς κατακορύφου ενθυλάκωσης SMT τσιπ των οδηγήσεων που συνδέεται σύμφωνα με ορισμένο διάστημα.

Τα πλεονεκτήματα είναι: η απλή παραγωγή, επίδραση επίδειξης είναι καλή,

Το μειονέκτημα είναι φασματικό δύσκολο, υψηλό κόστος χωρισμού χρώματος

 

 

P2.5mm εφαρμογές επιτροπής επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων

 

1.High φωτεινά 3 σε 1 λαμπτήρες SMD των οδηγήσεων με την καλύτερη πλαστική ακολουθία συσκευασίας δεν είναι εύκολο να βλαφθούν και εξασφαλίζουν την καλύτερη γωνία εξέτασης.
2.Constant το τρέχον τσιπ που οδηγεί το ολοκληρωμένο κύκλωμα MBI514 μειώνει την κατανάλωση ισχύος και προτρέπει τη σταθερότητα, απλό μορφωματικό σχέδιο για το εύκολο maintanence.
3Neat η εμφάνιση, το ελαφρύ, μικρό μέγεθος και το ασφαλές σύστημα όλες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής τάσης 5V καθιστούν την ενότητα ελκυστικότερη.
4. Λόγω των τρυπών και 4 εντόπισής του στο σχέδιο υποστηριγμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική κυρτή οδηγημένη επίδειξη και οδηγημένη την κύκλος οθόνη.
5.Besides, η υψηλή επίδραση καθορισμού έρχεται με την ομοιομορφία χρώματος και το μαλακό χρώμα είναι κατάλληλο για την εσωτερική από κοντά εξέταση.

 

P2.5mm εγκατάσταση επιτροπής επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων

 

Το εγχειρίδιο του χρήστη, το τηλεοπτικό, επαγγελματικό σχέδιο εγκαταστάσεων CAD οδηγίας, και άλλα αναγκαία σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής θα παρασχεθούν. Προσφέρουμε μόνο τα σχέδια, και μπορείτε να παρουσιάσετε το σχέδιο στο τοπικό εργοστάσιο δομών χάλυβά σας, και θα τους ενώσουν στενά για σας επί του τόπου. Σε ετοιμότητα ένα, δεν είναι οικονομικώς αποδοτικό για σας να στείλεις τη δομή χάλυβα από την Κίνα. Αφ' ετέρου, είμαστε αδύνατοι να σας προσφέρουμε την ακριβή δομή χάλυβα χωρίς συγκόλληση επί του τόπου. Η κατάρτιση εφαρμοσμένης μηχανικής ή η υποστήριξη βοήθειας εγκαταστάσεων στη θέση του πελάτη είναι διαθέσιμη, αλλά ένα μετ'επιστροφής εισιτήριο, τοπική στέγαση του τεχνικού, κόστος εργασίας προσωπικού (USD80/day εάν υπερβαίνοντας μια εβδομάδα), κόστος της θεώρησης, και άλλες δαπάνες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του ταξιδιού πρέπει να αντεχτούν από τον πελάτη.

 

 

P2.5 προδιαγραφές επίδειξης των εσωτερικών ενοικίου οδηγήσεων σκηνικής χρήσης

 

Εμπορικό σήμα τσιπ οδηγήσεων Κόκκινο: Opto/Epistar Πράσινος & κίτρινος: Silan
Μήκος κύματος (NM) Ρ: 625nm Γ: 525nm Β: 470nm
Διαμόρφωση εικονοκυττάρου 1R1G1B

 

Σύστημα ελέγχου

 

Το λογισμικό Στούντιο οδηγήσεων
Σύστημα που υποστηρίζεται Κερδίστε 98/το 2000/2003/XP/WIN7
Ελέγξτε τον τρόπο Πραγματικός - χρονικός έλεγχος (σύγχρονος)
Ικανότητα επίδειξης Λάμψη, τηλεοπτικός, γραφική, κείμενο
Σήμα που υποστηρίζεται RGB, VGA, DVI, Κ.ΛΠ.

 

Ενότητα & γραφείο

 

Εικονοκύτταρα 2,5 χιλ.
Πυκνότητα εικονοκυττάρου φυσικής 160.000 Pixel/m ²
Διαστάσεις ενότητας (W Χ Χ) 160mmX160mm
Εικονοκύτταρο/ενότητα φυσικής 64 X 64 = 4.096
Διάσταση γραφείου (WxHxT) 1024mm X 1024mm X 190mm
Εικονοκύτταρο/γραφείο φυσικής 128 X 128 = 16384
Βάρος γραφείου 48 κλ
Υλικό γραφείου Γραφείο χάλυβα/γραφείο αργιλίου

 

Οθόνη

 

Φωτεινότητα >2200cd/m ²
Απόσταση εξέτασης >2m
Κατανάλωση ισχύος/οθόνη ΑΝΩΤΑΤΑ 1200 w/m ² Μέσος όρος 260 w/m ²
Τρόπος κίνησης 1/16 ανίχνευση
Αναζωογονήστε το ποσοστό 300-3000 Hz διευθετήσιμο
Ποσοστό πλαισίων 60HZ
Λειότητα επίδειξης 0.5mm
Συντήρηση Η πίσω συντήρηση, αντικαθιστά την ενότητα
Οδηγημένος κύκλος ζωής 100, 000 ώρες
Τάση ανεφοδιασμού AC220V/50HZ, ± 10% AC110V/60HZ, ± 10%
Λειτουργούσα θερμοκρασία -50º C~+50º Γ
Λειτουργούσα υγρασία 10%-90%
Θερμοκρασία αποθήκευσης -50º C~+60º Γ
Λειτουργούσα υγρασία 10%-90%
Θερμοκρασία αποθήκευσης -50º C~+60º Γ
Γωνία εξέτασης Οριζόντιος: 120°, κατακόρυφος: 120°
Γκρίζα κλίμακα Κόκκινος, πράσινος, μπλε κάθε 16k
Χρώματα επίδειξης 4096 δισεκατομμύρια
Εκτίμηση IP Μπροστινό IP65
Χρόνος γήρανσης στο εργοστάσιο Περισσότερο από 72 ώρες συνεχώς

 

 

P2.5mm εικόνες επιτροπής επίδειξης των εύκαμπτων μαλακών οδηγήσεων


P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm

 

P2.5mm εύκαμπτη οδηγημένη τηλεοπτική οθόνη/μαλακή οδηγημένη ενότητα με το μέγεθος επιτροπής 240mmx120mm

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Jingcan Opto-Tec Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Steven Smith

Τηλ.:: 86-755-32859168

Φαξ: 86-755-32859168

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα